Toimitusehdot

1. Verkkokauppa
HIO-kauppa.fi - verkkokaupassa myydään PlusKaupan tuotteita. Verkkokauppa on toteutettu Shopify-alustalle.


2. Hinnat ja tuotetiedot
Tuotteiden hinnat on esitetty tuote -esittelyjen yhteydessä. Tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero (24%). Toimituskulu on 6.90 euroa / tilaus ja yli 100 euron tilaukset lähetetään toimitusmaksutta. Hinnat koskevat vain HIO-kauppa.fi - verkkokaupan ostoskorilla tehtyjä tilauksia. HIO-kauppa.fi varaa oikeuden hinnoittelu-ja tuotetietomuutoksiin. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostilla tai tekstiviestillä asiakkaan valinnan mukaisesti.


3. Toimitusaika ja -maa
Tuotteet ovat tilaustuotteita, joten toimitusaika on pidempi 2-3 viikkoa. Tämä johtuu siitä, että tuotteet eivät ole varastotavaraa vaan ne tilataan sen jälkeen kun asiakas on tehnyt tilauksen HIO-kauppa.fi:hin. Tämän jälkeen tuote lähetetään vielä brodeeraavaksi. Tuotteella, jota löytyy varastosta ns birdie-tuote, on toimitusaika 3-7 arkipäivää.  Tilausvahvistus lähtee asiakkaalle kun tilaus on tehty ja maksettu. Verkkopankki-, luottokortti- ja PayPal-maksut kirjautuvat yleensä muutaman tunnin kuluessa, jolloin tilauksesi siirtyy edelleen käsiteltäväksi usein vielä saman päivän aikana. Toimituksesta lähetetään asiakkaalle tieto kun lähetys on valmiina lähtemään Postin kautta eteenpäin..
Jos toimitusaika kestää normaalia pidempään, asiakkaaseen ollaan yhteydessä mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

PlusKauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy PlusKaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta PlusKaupan hallinnoiman HIO-kauppa.fi - verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.
Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.
Ei jälleenmyyjille.


4. Verot
Tullit ja arvonlisävero sisältyvät tuotteiden hintaan.


5. Toimitustavat
Lähetämme tilatut tuotteet Postin kautta pakettina.
* tilaus alle 100 euroa, toimitusmaksu on 6,90 euroa
* yli 100 euron tilaus lähetetään ilman toimitusmaksua


6. Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrailillä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä PlusKauppaan.
Paytrai Oyj
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2122893-7
Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@paytrail.com


Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
PayPal-maksu
Paypal on palvelu joka mahdollistaa rahansiirrot yksityishenkilöiden välillä sekä verkkokauppatilausten maksamisen niin ulko- kuin kotimaassakin. Rahat siirtyvät vastaanottajalle joko Paypal-tiliin liitetyltä kortilta tai Paypal-tilillä olevasta saldosta.


7. Yhteystiedot
PlusKauppa
Pihkatie 20
08500 Lohja
puh. 040 5010 358
sähköposti: mailisoukka@gmail.com

Y-tunnus 2064267-6