Palautusohjeet

Ohjeet tuotteiden palauttamiseen

1. Vaihto-, palautus-, reklamaatio- ja peruutusilmoitus (1-7 vrk)
Mikäli asiakas haluaa palauttaa, vaihtaa, reklamoida tai peruuttaa tilauksessa olevia tuotteen/tuotteita tai asiakkaalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee asiasta ilmoittaa viipymättä (viimeistään 7 päivän kuluessa) Griplex.com - verkkokaupan asiakaspalveluun sivun lopussa olevalla palautuslomakkeella (https://www.griplex.com/pages/toimitusehdot)

2. Palautusoikeus (1-7 vrk + 14 vrk)
Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen lain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Palautusoikeus koskee myös vioittuneita tuotteita tai muuten virheellisiä toimituksia. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. Tarjoamme tuotteille yhden vaihto-/palautuskerran ilmaiseksi, jonka jälkeen veloitamme Postin normaalin kuljetushinnaston mukaisesti lisäpalautuksista/-vaihdoista.

3. Palautusohjeet
a. Täytä palautuslomake ja lähetä lomake
b. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti sähköpostilla / puhelimella
c. Lähetämme postikuoressa uuden korvaavan hanskan. Samassa kuoressa on myös palautuskuori alkuperäiselle vaihdettavalle hanskalle.
d. Lähetä vaihdettava hanska palautuskuoressa Aida Oy:lle. Palautuskuoressa on osoitetiedot valmiina ja postimaksu maksettuna. 

Tuotteiden kunto
- 
Koon/värin vaihto- ja palautustapauksissa tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja pakattuna myyntipakkaukseen.
- Virheelliset tuotteet voivat olla myös käytettyjä.

4. Tilausmyyntituotteiden palautus
Tilausmyyntituotteina valmistettavilla yksilöidyillä (personoiduilla) tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Tilausmyyntituotteille vaihto-oikeus on voimassa ainoastaan tapauksessa, jossa yksilöity tuote on viallinen. Tilausmyyntituotteita ei voida palauttaa.

5. Rahojen palautus
Täysimääräistä rahojen palautusta varten on tuotteen oltava alkuperäisessä kunnossa ja myyntipakkauksessa. 

6. Toimitusajan viivästyminen
Pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman pian asiakkaillemme sähköpostilla tai tekstiviestillä, jos toimitusaika eroaa normaalista. Aida Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille. 

VAIHTO-, PALAUTUS-, REKLAMAATIO- JA PERUUTUSILMOITUSLOMAKE

Kerro nämä tiedot lomakkeen “Viesti”-kentässä.

  • Tilausnumero (#1xxx vahvistusviestissä)
  • Palautuksen syy (vaihto, palautus = virheellinen tuote tai tilauksen peruutus)
  • Vaihto/palautus:
    - Haluatteko vastaavan tuotteen virheellisen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
    - Haluatteko palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille?
    - Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.